Altijd een passende oplossing!

Bij FlexBazen geloven wij dat elke opdrachtgever en medewerker zich als een ware baas moet voelen. Het gaat ons niet alleen om het vervullen van vacatures; het gaat erom de juiste match te creëren die kracht, groei en succes bevordert. 

Onze persoonlijke service is niet alleen gericht op het invullen van vacatures, maar op het bouwen van duurzame relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen, respect en wederzijds succes. We luisteren naar uw behoeften, begrijpen uw doelen en werken samen met u om ze te bereiken.

Wat is Uitzenden?

Uitzenden is flexibele arbeid waarbij FlexBazen tijdelijke werknemers, oftewel echte bazen, ter beschikking stelt aan opdrachtgevers voor verschillende projecten en periodes. Uiteindelijk zou een werknemer ook vast in dienst kunnen treden.

Hoe Werkt Uitzenden?

FlexBazen zoekt geschikte bazen in haar netwerk of via wervingskanalen en plaatst ze bij opdrachtgevers om taken uit te voeren. De bazen blijven formeel in dienst bij FlexBazen, wat zorgt voor flexibiliteit en gemak voor zowel opdrachtgevers als bazen.

Voordelen van Uitzenden

Uitzenden biedt opdrachtgevers flexibiliteit en snelheid bij het vinden van gekwalificeerde bazen, terwijl het bazen de kans geeft om hun vaardigheden te tonen en hun carrière te laten groeien.

De voordelen van uitzenden op een rij

  • Flexibiliteit: Bij FlexBazen bieden we onze opdrachtgevers flexibiliteit in hun personeelsbeheer. We begrijpen dat behoeften snel kunnen veranderen en staan klaar om op elk moment passende oplossingen te bieden, of het nu gaat om tijdelijke projecten, seizoensgebonden drukte of plotselinge personeelstekorten.
  • Snelheid: Met ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde bazen, zijn we in staat om opdrachtgevers snel te voorzien van geschikte kandidaten. We begrijpen het belang van tijd en streven ernaar om het wervingsproces zo efficiënt mogelijk te maken, zodat projecten snel van start kunnen gaan.
  • Kostenbesparing: Bij FlexBazen streven we ernaar om onze opdrachtgevers kosteneffectieve oplossingen te bieden. Door te kiezen voor uitzenden, kunnen opdrachtgevers kosten besparen op zaken als werving, training, verzekeringen en arbeidscontracten, waardoor ze hun financiële middelen effectiever kunnen inzetten.
  • Risicobeheer: Wij begrijpen de juridische en administratieve complexiteit van personeelsbeheer en nemen deze zorgen graag uit handen van onze opdrachtgevers. Als uitzendbureau zijn wij verantwoordelijk voor zaken als arbeidscontracten, verzekeringen en naleving van wet- en regelgeving, waardoor onze opdrachtgevers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over arbeidsrechtelijke risico's.

  • Toegang tot talent: Bij FlexBazen hebben we een divers en getalenteerd team van bazen tot onze beschikking. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om hun specifieke behoeften te begrijpen en bieden toegang tot hoogwaardige kandidaten met de juiste vaardigheden en ervaring om aan hun eisen te voldoen.