Over FlexBazen
Ik zoek werk

Wie zijn wij?

Bij FlexBazen zijn wij gepassioneerd over het creëren van gemak en succes voor zowel opdrachtgevers als talenten. Voor bedrijven nemen we graag de last van personeelsadministratie & werving en selectie weg, terwijl we voor talenten streven naar die perfecte match waarin jij echt een "baas" kunt zijn in je werk. 

Met ons aan boord kies je voor zorgeloze flexibiliteit en een betrouwbare partner die de weg naar succes kent. Bij FlexBazen zijn we er om jou te ondersteunen op jouw reis naar professionele groei. Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin jouw talenten volledig tot hun recht komen.

Wij werken voor

Ontmoet ons team

Het team van FlexBazen bestaat uit enthousiaste, ervaren en professionele mensen, echte bazen zijn het! We inspireren en versterken elkaar enorm. Allemaal hebben we onze eigen expertise en vakkennis en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Zo kunnen de juiste match maken tussen werkgevers en kandidaten. We willen steeds groeien en ontwikkelen. Door trends in ons vakgebied bij te houden en ook door persoonlijke ontwikkeling. Werk je met ons team, dan kun je rekenen op persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundig advies.

Jordy Gutte

Recruitment specialist

  Ricardo Aguado   

Operationeel manager

Lotte de Kleijn

Marketing & Sales