Altijd een passende oplossing!

Bij FlexBazen draait alles om jouw gemak en succes. Als jouw toegewijde uitzending bureau, nemen wij de zorgen van personeelswerving en selectie volledig uit handen. Geen gedoe meer met juridische rompslomp of administratieve lasten. Wij dragen het werkgeverschap, wat betekent dat jij geen omkijken hebt naar salaris- en administratiekosten. Bovendien dragen wij het risico bij ziekteverzuim of vakantie opname.

Met FlexBazen kies je voor zorgeloze flexibiliteit en een perfecte match tussen jouw bedrijf en onze talenten. Laat ons het werk doen, zodat jij je kunt concentreren op wat écht belangrijk is: het laten groeien van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw kunnen helpen!

Elevate People Group

Een ander voordeel van samenwerken met Flexbazen is dat wij onderdeel zijn van Elevate People Group. Dit is een overkoepelende groep met verschillende labels op het gebied van recruitment en HR. Onze labels zijn; Findr, Zoomin-HR, Scales & WeMotive.

Duurzame inzetbaarheid

Wij kijken verder dan alleen de instroom van nieuwe medewerkers. In samenwerking met Zoomin-HR kunnen wij organisaties helpen om individuele medewerkers uitzonderlijke prestaties te laten leveren op basis van een data-gedreven aanpak en een uniek wetenschappelijk model.

Colleg's met vakkennis

Binnen onze groep hebben wij collega's met echte vakkennis. Vakidioten welke zelf jarenlang ervaring en kennis hebben opgedaan binnen hun vakgebied. Denk aan HR, Logistiek & Supply Chain, Automotive, Marketing & IT. Samen sparen? Goed idee!

Wij werken voor

De voordelen van uitzenden op een rij

  • Flexibiliteit: Bij FlexBazen bieden we onze opdrachtgevers flexibiliteit in hun personeelsbeheer. We begrijpen dat behoeften snel kunnen veranderen en staan klaar om op elk moment passende oplossingen te bieden, of het nu gaat om tijdelijke projecten, seizoensgebonden drukte of plotselinge personeelstekorten.
  • Snelheid: Met ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde bazen, zijn we in staat om opdrachtgevers snel te voorzien van geschikte kandidaten. We begrijpen het belang van tijd en streven ernaar om het wervingsproces zo efficiënt mogelijk te maken, zodat projecten snel van start kunnen gaan.
  • Kostenbesparing: Bij FlexBazen streven we ernaar om onze opdrachtgevers kosteneffectieve oplossingen te bieden. Door te kiezen voor uitzenden, kunnen opdrachtgevers kosten besparen op zaken als werving, training, verzekeringen en arbeidscontracten, waardoor ze hun financiële middelen effectiever kunnen inzetten.
  • Risicobeheer: Wij begrijpen de juridische en administratieve complexiteit van personeelsbeheer en nemen deze zorgen graag uit handen van onze opdrachtgevers. Als uitzendbureau zijn wij verantwoordelijk voor zaken als arbeidscontracten, verzekeringen en naleving van wet- en regelgeving, waardoor onze opdrachtgevers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over arbeidsrechtelijke risico's.

  • Toegang tot talent: Bij FlexBazen hebben we een divers en getalenteerd team van bazen tot onze beschikking. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om hun specifieke behoeften te begrijpen en bieden toegang tot hoogwaardige kandidaten met de juiste vaardigheden en ervaring om aan hun eisen te voldoen.